Vergaderlocatie Rotterdam

Stijlvol en comfortabel vergaderen op hoog niveau met een indrukwekkend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam? Zoekt u een vergaderlocatie met daglicht, airconditioning, gratis WiFi en met een uitstekende bereikbaarheid? Het is allemaal mogelijk bij Inntel Hotels Rotterdam Centre.

 

Inntel Hotels Rotterdam Centre, uw vergaderlocatie in Rotterdam!

Ideale vergaderlocatie

Elke vergadering in Inntel Hotels Rotterdam Centre is maatwerk.
De flexibele zalen zijn geheel naar uw voorkeur en smaak in te richten. De Panoramazaal op de 16e verdieping biedt een uniek uitzicht over de Maas, Erasmusbrug en skyline van Rotterdam.

Door de flexibele, geluidsisolerende wanden is er een zeer goede akoestiek in onze zalen en kunt ongestoord vergaderen in hartje Rotterdam. Tevens biedt onze vergaderlocatie voldoende break-out mogelijkheden en is het gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto. 

Ideale vergaderlocatie

Vergaderen bij Mainport Hotel

Vergaderen in zalen met een capaciteit tot 400 man en met uitzicht over het water? Het naastgelegen Hotel Mainport beschikt over uniek ontworpen zalen waar u in alle luxe kunt vergaderen.

 

De zalen van dit luxe 5 sterren hotel in Rotterdam  zijn bij uitstek gericht voor vergaderen op hoog niveau. Met Valet Parking, een ruime parkeergelegenheid en een metro die voor deur stopt, is Mainport uitstekend te bereiken.

Vergaderen bij Mainport Hotel