Trouwlocatie Rotterdam

Vier uw onvergetelijke dag in een zaal met uitzicht over de Maas in een sfeervolle ambiance en met een uitstekende service. Inntel Hotels Rotterdam Centre biedt niet alleen een unieke trouwlocatie in Rotterdam, het is een complete ervaring.

Panorama feestzaal

Nodig al uw vrienden en familie uit in de Panorama feestzaal op de 16e etage en geniet van het adembenemende panoramische uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. De combinatie van het fantastische uitzicht met een uitstekende service, vormt de perfecte setting voor een onvergetelijke trouwdag. 

Panorama feestzaal

De ideale trouwlocatie

Ook voor uw gasten is dit de ideale trouwlocatie. Het hotel is uitstekend te bereiken met auto en openbaar vervoer. Met twee moderne parkeergarages tegenover het hotel is het parkeren van de auto eveneens een gemak. Vlak naast het hotel bevindt zich een metrostation waarmee het slechts drie halten naar Rotterdam Centraal is.

 

Kortom, Inntel Hotels Rotterdam Centre als ideale trouwlocatie in Rotterdam!

De ideale trouwlocatie

Een memorabele dag

Heeft u zelf specifieke wensen of ideeën? Laat het ons service team weten en zij zullen er alles aan doen om uw trouwdag perfect en memorabel te maken!

 

Bel voor informatie of een vrijblijvende afspraak op 010 21 75 715 of stuur ons een e-mail. Wij denken graag met u mee en nodigen u graag uit om met eigen ogen onze adembenemende locatie te komen bezichtigen. 

Een memorabele dag

Romantisch overnachten in Rotterdam

De luxe kamers van Hotel Rotterdam Centre bezitten alle ingrediënten voor een romantisch en ontspannen verblijf in hartje Rotterdam. In de Panorama Top Kamer kunt u vanuit uw King size bed genieten van een indrukwekkend uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. In de romantische en zeer ruime Hästens Junior suite komt u geheel tot rust. Verras uw partner met de ongekende luxe van een privé sauna, tropische regen douche en het spectaculaire uitzicht. 

Romantisch overnachten in Rotterdam