Luxe overnachten in Rotterdam

Rotterdam is een veelzijdige stad. Wandel naar de Martkhal, de Witte de Withstraat vol restaurantjes en cafés, of een van de vele musea die de stad te bieden heeft. Het Wereldmuseum en het Boijmans museum zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. De stad is vrij jong en kent een unieke architectuur, prachtig om te ontdekken te voet of per fiets.

Om uw ervaring met Rotterdam echt compleet te maken, kunt u luxe overnachten bij Inntel Hotels Rotterdam Centre.

Luxe hotel aan het water

Rotterdam is onlosmakelijk verbonden met water. De stad is wereldberoemd om haar moderne haven, de grootste van Europa. Een rondvaart over de Maas geeft u een goed idee van de stadshistorie. Ook de indrukwekkende skyline is een bezoek aan deze stad waardig, vooral met zicht van bovenaf! Dat kan uiteraard uitstekend bekeken worden vanaf de Euromast, maar net zozeer vanaf een van de kamers bij Inntel Hotels Rotterdam Centre. Een plek waar u in ultieme luxe kunt overnachten in de inspirerende en bruisende stad Rotterdam.

Luxe hotel aan het water

Luxe 4-sterren hotel

Het luxe 4-sterren hotel ligt op een unieke en prominente plek in het centrum én aan de voet van de Erasmusbrug. Vanuit vrijwel ieder raam van Inntel Hotels Rotterdam Centre heeft u een schitterend uitzicht op het water van de Maas. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van verschillende eigenschappen van het omringende water. Water beweegt, water verfrist en water ontspant. In het hele hotel komt dit thema soms rijkelijk aan bod. Soms letterlijk, soms subtiel. 

Luxe 4-sterren hotel

Overnachten in luxe kamers

Wilt u overnachten in pure luxe in Rotterdam? Dan is Inntel Hotels Rotterdam Centre de absolute favoriet. Behalve de uitstekende locatie en de luxe kamers biedt het hotel de mogelijkheid om een aantal baantjes te zwemmen in het zwembad op de 8e etage. Naast Wellness Club H2O vindt u Spa Heaven by Mainport. Tegen een kleine vergoeding geniet u van totale ontspanning met een Finse panoramasauna, Turks stoombad en een Hamam Mekka. En om de overnachting compleet te maken staat er natuurlijk een uitgebreid luxe ontbijt op u te wachten. Volledig ontspannen bent u klaar om Rotterdam te ontdekken. 

Overnachten in luxe kamers