Hotels bij de Erasmusbrug

In hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, ligt het luxe Inntel Hotels Rotterdam Centre. De 256 hotelkamers en suites zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Het hotel beschikt over een wellness centrum met zwembad, een fitness centrum en sauna’s. Door de centrale ligging is het hotel eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en auto. In Bar & Brasserie Water kunt onder andere terecht voor een drankje, sandwich of maaltijdsalade.

Kamers met uitzicht op de Erasmusbrug

Vrijwel alle kamers bieden een prachtig uitzicht op de skyline en het water van Rotterdam. De Waterfront Kamer is een comfortabele hotelkamer met uitzicht over de Maas en beschikt onder andere over een flatscreen TV, airconditioning en gratis WiFi. De ruime Panorama Top Kamer is geheel voorzien van designelementen en biedt uitzicht op zowel de Erasmusbrug, het water als de skyline van Rotterdam. Het meest prominente uitzicht op de Erasmusbrug ervaart u in de Hästens Sunshower Rivierview Kamer.

Kamers met uitzicht op de Erasmusbrug

Faciliteiten met uitzicht op de Erasmusbrug

Niet alleen de hotelkamers en het restaurant bieden uitzicht op het water en de Erasmusbrug. Het hotel beschikt ook over een wellness centrum waar u geheel kunt ontspannen in een Finse Panorama Sauna terwijl u geniet van een verbluffend uitzicht. Als gast van Inntel Hotels Rotterdam Centre heeft u standaard toegang tot het wellness centrum, zwembad en fitness centrum. Sportiviteit en ontspanning, omgeven door comfort en luxe. 

Faciliteiten met uitzicht op de Erasmusbrug