Hotel bij Markthal Rotterdam

Inntel Hotels Rotterdam Centre is het Hotel bij Markthal Rotterdam. Dit 4 sterren design hotel ligt op een centrale plek in Rotterdam. Na een dagje in het centrum, bij de Markthal of andere bezienswaardigheden, bieden de ruime kamers van Inntel Hotels Rotterdam Centre alle nodige comfort. Nagenieten in kamers met een fantastisch uitzicht op de Skyline van Rotterdam of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug. Daarnaast beschikt het hotel over Wellness club H20 met zwembad, sauna’s en Life Fitness Gym. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi. 

Culinair genieten in de Markthal

De Markthal in Rotterdam is de eerste overdekte markt van Nederland. Geïnspireerd op food markten van steden als Madrid, Stockholm, Barcelona, Kopenhagen en Valencia is deze bruisende markthal in Rotterdam een nieuwe beleving. Kijken, proeven, eten, koken en kopen kan allemaal onder één boog. Op de marktvloer bevinden zich 100 stands met verse producten. Naast food speciaalzaken is er rondom de levendige marktvloer diverse horeca. In een van de vele restaurants en cafés kunt u terecht voor een lekker hapje of drankje. Na afloop is het nabijgelegen Inntel Hotels Rotterdam Centre de ideale plek om zorgeloos tot rust te komen.

Culinair genieten in de Markthal

Uitstekende locatie

Inntel Hotels Rotterdam Centre heeft een prominente plek in Rotterdam. Het hotel ligt op loopafstand van winkels, horeca, musea, de Markthal en andere bezienswaardigheden. Tegenover het hotel zijn er twee ruime parkeergarages. Daarnaast heeft het design hotel een unieke ligging aan de Maas. Vanuit dit hotel bij de Erasmusbrug heeft u een prachtig uitzicht over de Skyline van Rotterdam.

Uitstekende locatie

Wellness club H20

Na een dag culinaire ervaringen bij de Markthal of een bezoek aan het bruisende centrum is er bij Inntel Hotels Rotterdam Centre gelegenheid om gebruik te maken van de Wellness Club H20. U heeft vrij toegang tot de Finse panaromasauna, het zwembad en het Turks Stoombad. Wellness Club H20 is geopend van maandag t/m zondag van 06.00 - 23.30 uur.

Wellness club H20