Zaal huren in Rotterdam

Een zaal huren in Rotterdam voor uw feest, evenement, receptie of vergadering? Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre bent u hoe dan ook verzekerd van een geslaagde dag. Vier uw bruiloftsfeest in de Panorama Zaal en laat u betoveren door het uitzicht op de 16e etage. Bezorg uw gasten een onvergetelijke dag door uw jubileumfeest in stijl af te sluiten met een cocktailparty in onze Panorama Bar. Kortom, Inntel Hotels Rotterdam Centre is de ideale locatie voor een geslaagd evenement! 

Panorama Zaal

Een zaal huren met adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam? De Panorama Zaal op de 16e verdieping biedt een zeer indrukwekkend uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Op deze etage bevindt zich ook de Panorama Bar waar u kunt genieten van een drankje en heerlijke versnaperingen. Omdat de zaal uit flexibele wanden bestaat, is de ruimte geheel naar eigen smaak in te richten.

Panorama Zaal

Vergaderzalen

Vergaderen met 2 personen of een congres voor 300 personen met een panoramisch uitzicht van vloer tot plafond. Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre zijn er volop mogelijkheden voor het houden van (zakelijke) bijeenkomsten. Elke bijeenkomst in Inntel Hotels Rotterdam Centre is maatwerk. Uiteraard is het gebruik van draadloos internet gratis en kunt u gebruiken maken van onze hoogwaardige service.

Vergaderzalen

Vergaderen bij Mainport Hotel

Naast Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt het enigste 5 sterren Design Hotel in Rotterdam; Mainport. Dit hotel beschikt over verschillende flexibele zalen met een capaciteit tot vierhonderd man. Mainport biedt niet alleen een sfeervolle omgeving, maar zorgt voor een complete ervaring. Door ruime ervaring in het faciliteren van uiteenlopende  bijeenkomsten en congressen, is Mainport een garantie voor succes. 

Vergaderen bij Mainport Hotel